Aanbod Zin in Tijd

Zin in Tijd biedt de volgende diensten aan:

  • Individuele begeleiding; zowel op het werk als privé, om effectiever met je eigen agenda om te leren gaan. Dit zodat je meer “in control” bent, jouw kwaliteiten in kan zetten en meer plezier in je werk en leven ervaart.
  • Procesbegeleiding teams; Waar leggen wij de focus? Wat is onze meerwaarde? Hoe kunnen wij optimaal gebruik maken van onze kwaliteiten?
  • Diverse trainingen en workshops op maat 

Programma “In 3 stappen naar meer plezier in je werk!”

Wat had je deze week nog voor jezelf willen doen maar is niet gelukt? En dit is niet de eerste keer? Wanneer kom je nu eens aan jezelf toe of krijg je een betere balans privé/zakelijk? Meld je aan voor het programma “In 3 stappen meer plezier op het werk” om meer regie op je eigen werk te krijgen, beter te kunnen ontspannen en meer plezier en energie in je dagelijkse leven te krijgen. Je kan deze stappen ook via een individueel traject volgen.

Stap 1: Leer nee zeggen en krijg meer tijd voor je eigen werk
Stap 2: Kom tot jouw ideale weekplanning en maak tijd voor wat jij echt belangrijk vindt
Stap 3: Meer focus en gezond aan het werk

Aanmelden

Training: “Meer tijd voor je eigen werk”

Worstel je met tijdsdruk? Heb je teveel taken in één dag en wil je echt wat vaker “nee” leren zeggen tegen taken die niet bij je passen en/of nieuwe vragen. Kom naar de training “Meer tijd voor je eigen werk!” en leer meer over wat wél werkt als je nee zegt. Tijdens deze training gaan we aan de slag met jullie eigen praktijksituaties aan de hand van de volgende vragen:

  • Wat zijn momenten waarop je het lastig vindt om grenzen te bewaken?
  • Hoe reageer je nu?
  • Wat is het effect?
  • Wat zou je graag willen bereiken?

Wat in ieder geval aan de orde komt is:

  • Hoe je goed naar de ander luistert en diegene zijn/haar verhaal laat doen en dus in contact blijft met de ander?
  • Hoe je goed voor jezelf zorgt en in contact blijft met jezelf?
  • Hoe je op het juiste moment en de juiste manier nee kan zeggen.

Aanmelden

Workshop: “Maak tijd voor wat je echt belangrijk vindt”

Ben je op zoek naar een andere tijdsindeling en/of wil je bewuster kiezen waar je je tijd aan besteed? Merk je dat je teveel schommelt, te plichtsgetrouw bent en te weinig naar jezelf luistert? Ben je klaar met die spagaat tussen werk, privé en eigen ontwikkeling? Kom naar de workshop “Maak tijd voor wat je echt belangrijk vindt!” en zet een eerste stap in de richting om meer voor jezelf te kiezen en zowel in werk als privé weer meer plezier te ervaren.

Aanmelden