Referenties

Opdrachtgevers o.a.: Avans+, Punt van Inspiratie, Instituut Verbeeten, Curio, Gemeente Waalre, Mijn Veilige School

Ilse Tadema:

  • Ik heb een individueel coachingstraject bij Marlies gevolgd. Ze is een hele fijne coach, die goed luisterde en goed aanvoelde wat ik op welk moment nodig had en aankon. Ze heeft mij geleerd rust in mijzelf te vinden, ondanks alle hectiek om mij heen.

Petra Roselle:

  • Ik heb een teambuildingssessie gehad o.l.v. Marlies en dit als zeer positief ervaren. Marlies is ontzettend betrokken, enthousiast, innovatief, inlevend, kritisch en positief. Alsof ze zelf van het team, waarin ik werk, deel uitmaakt. Ze loopt over van goede ideeën, waar we echt iets aan hebben. Zo zouden meer mensen mogen werken wat mij betreft!

Harriët de Waard over “Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“:

  • Bedankt voor deze mooie ochtend. Ik ben al met de inzichten aan de slag gegaan en heb duidelijk en helder mijn prijs genoemd bij een nieuwe opdrachtgever. Dat voelt lekker! Marlies, ik vond je opzet heel duidelijk en goed voorbereid. Ook goed dat je zorg en aandacht had voor ieders persoonlijke casus. Tip: wat mij betreft hadden we meer tijd mogen hebben voor de casussen. 2 uurtjes is gewoon kort.

Esther Stukker over “Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“:

  • De training “Meer tijd voor je eigen werk” is zinvol en tijdloos, soms confronterend maar vooral leerzaam. Marlies creëert een prima omgeving daarvoor en grijpt in waar nodig. Aanrader!”

Marieke Segers over “Zeg ‘gewoon’ eens NEE!“:

Deze training heeft m’n ogen geopend en ik ben weer een stukje gegroeid. Marlies had oog voor iedereen en weet door dingen heen te prikken. Erg knap!